Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Goirkestraat 12 A-B-C in Tilburg 5046 GK

Goirkestraat 12 A-B-C

5046 GK Tilburg
Koopsom € 325.000,- k.k.

Omschrijving

Goirkestraat 12 A, B en C te Tilburg

A = Bedrijfsruimte op de begane grond.
B = Appartement op de 1e en 2e verdieping
C = 2 garages met bergzolder

LIGGING
Het volledig verhuurde beleggingspand is gelegen aan een van de mooiste en karakteristieke straten van Tilburg,  aan de Goirkestraat, aangewezen als een beschermd stadsgezicht. De directe omgeving...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1988 Woonoppervlakte 230 m² Aantal kamers 8
Lees meer

Omschrijving

Goirkestraat 12 A, B en C te Tilburg

A = Bedrijfsruimte op de begane grond.
B = Appartement op de 1e en 2e verdieping
C = 2 garages met bergzolder

LIGGING
Het volledig verhuurde beleggingspand is gelegen aan een van de mooiste en karakteristieke straten van Tilburg,  aan de Goirkestraat, aangewezen als een beschermd stadsgezicht. De directe omgeving herbergt een diversiteit aan bedrijvigheid als horeca, detailhandel, zakelijke dienstverlening en wonen. In de directe omgeving bevinden zich het Textielmuseum, het Wilhelminapark met het De Pont Museum  en het winkelcentrum Bart van Peltplein, waar veel dagelijkse voorzieningen aanwezig zijn.

DOELGROEP/BESTEMMING
In de vigerende bestemmingsplan 'Goirkestraat beschermd stadsgezicht 2012' bepalingen wordt melding gemaakt van de bestemming ‘G1’, waaronder de navolgende omschrijving valt;

Artikel 5 Gemengde Doeleinden - Gemengd 1
Bestemmingsomschrijving
- kantoren tot maximaal 250 m² bruto vloeroppervlak, maximum van 700 m²;
- dienstverlening
- maatschappelijke voorzieningen;
- wonen;
- bed & breakfast tot maximaal 2 kamers, eventueel uit te breiden tot 4 kamers.

OPPERVLAKTE
Circa 111 m² multifunctionele ruimte op de begane grond en circa 119 m2 woonoppervlakte op de 1e en 2e verdieping.
Perceeloppervlakte bedraagt 188 m².

MULTIFUNCTIONELE RUIMTE:
Deze ruimte bestaat uit een ontvangstruimte, een balie, een eigen meterkast, 1 spreekkamer en 3 behandelkamers, beschikt over een eigen CV-ketel, pantry en magazijnruimte.

WOONRUIMTE:
Het appartement beschikt over een eigen opgang. Op de 1e verdieping heeft het appartement een toilet, een woonkamer met open keuken en aansluitend een dakterras op het Zuiden van 30 m², bereikbaar middels een in 2017 nieuw geplaatste kunststof schuifpui.
Op de 2e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, voorheen 3 en de badkamer met ligbad en douche.

GARAGE
Zowel bij de winkelruimte op de begane grond als bij het appartement erboven behoort een garage, met een oppervlakte van circa 20 m². De garages bevinden zich aan de achterzijde van het pand.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is goed. Zowel met Openbaar Vervoer (busvervoer) als met personenauto is de Goirkestraat goed bereikbaar

PARKEREN
Naast de garages is er in de directe omgeving voldoende onbetaalde openbare parkeergelegenheid.

VOORZIENINGEN
Volledig verbouwd en gerenoveerd in 1995, de begane grond is in 2016 volledig vernieuwd door de huidige huurder.

AANVAARDING
Aanvaarding kan in overleg geschieden, per direct.

HUURPERIODE
De huurovereenkomst  van de bedrijfsruimte op de begane grond loopt t/m 31 augustus 2019, Deze huurovereenkomst wordt vervolgens voortgezet voor 3 jaar tot 31 augustus 2022.
De huurovereenkomst van het appartement op de 1e en 2e verdieping  is per 1 november 2018 opgezegd.
Voor het gebruik van de garages wordt separaat huur betaald. De totale jaarlijkse kale huursom bedraagt € 23.134,-, inzage in de huurovereenkomsten wordt u op verzoek gegeven.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS 2006=100.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 325.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement beneden + bovenwoning Bouwjaar 1988 Bouwjaar toelichting Begane grond vernieuwd in 2016 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 230 m² Gebouwgebonden buitenruimte 31 m² Externe bergruimte 50 m² Inhoud 781 m³ Aantal kamers 8 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Gelegen op 1e woonlaag Energie Energieklasse C Energieindex 1.80 Energie einddatum 10-05-2028 Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas (Gas Combiketel uit 2017, Huur) Buitenruimte Tuin Zonneterras Kwaliteit tuin Verzorgd Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 2 auto's Voorzieningen Voorzien van elektra, met vliering en met elektrische deur Parkeeroppervlakte 16 m² (499 bij 330) Totaal aantal garages 2 Dak Soort dak Plat dak Toelichting Dakterras 30 m2 op Zuiden Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte en bedrijfsruimte Huidige bestemming Woonruimte en bedrijfsruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Schuifpui Kadastrale gegevens Gemeente Tilburg Sectie N Perceelnummer 17444 Index 1 Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.